"Decades from now, people will look back and wonder how societies could have acquiesced in a sex slave trade in the twenty-first century that is... bigger than the transatlantic slave trade was in the nineteenth."

Sheryl WuDunn

Sponsorskap erbjuds följande mervärden:

 • Jag listar alla sponsorer med logotyp, beskrivning av er verksamhet och länk till er hemsida
 • Exponering av era dekaler/logotyper som jag fäster på kläder och kajak
 • Möjlighet att få med ert varumärke i tidningar och intervjuer
 • Era produkter/loggor kommer synas i bilder och reportage, föreläsningar, bok och dokumentär
 • Produktutvärdering av era produkter under relistiska tuffa förhållanden med feedback på vad som kan förbättras
 • Stärka ert varumärke gentemot jämställdhet
 • Tillgång till mig och det material jag sammanställer till er under äventyrets gång att fritt använda i er egen marknadsföring
 • Kontinuerliga rapporter om äventyrets framskridande som ni fritt kan använda i er egen marknadsföring
 • Olika tema föreläsningar med inriktning på inspiration, målfokusering, projektledning samt jämställdhet som jag kan hålla på era interna och externa event
 • Uppvisning av era produkter på kurser, mässor och andra event jag deltar i
 • Anordnar gärna guidade havskajakturer på event eller för olika grupper inom ert företag eller era kunder


Säkerligen finns det andra former av värden och samarbeten som lättast diskuteras fram för varje enskilt sponsorskap.

 •  

 

 

Alla sponsorer får tillgång till bildarkivet att fritt använda i sin egen marknadsföring.

Row Generation - Huvudsponsor
Row Generation går in som första huvudsponsor i äventyrsprojektet och bidrar med roddbåten 4.7 samt åror. VagaBond 4,7 *Touring Row Boat är den första i en ny generation av utriggade kustroddbåtar - Framtagen av ROW Scandinavia och resultatet av 6 års testande och utveckling. En mycket sjösäker roddbåt för ett aktivt friluftsliv. Mer stabil än havskajaken och anpassad för att säkert kunna ros i höga vågor. Den är självlänsande och utrustad med rullsäte. Med 3 meter långa utriggade kolfiber sculler åror är den lätt att hantera. VagaBond är dessutom vacker att se på.Till vardags är det ett härligt motionsverktyg i form av en vacker roddbåt. För långfärd stuvas allt man kan behöva för resan i bra tilltagna vattentäta stuvutrymmen. Idealisk för de som vill göra långresor, upptäcktsfärder eller kortare utflykter längs kusten eller på större sjöar.

Friluftsfrämjandet - Huvudsponsor
I min ledarroll i Friluftsfrämjandet och att jag i deras regi gått mycket kvalitativa ledarutbildningar känns det bra med det stöd jag nu erhåller från dem. Friluftsfrämjandet bidrar med produkter ur deras eget sortiment som de säljer från sin webbutik. Friluftsfrämjandet arbetar för allas möjlighet till ett aktivt friluftsliv.
Ett medlemskap i Friluftsfrämjandet stödjer vårt arbete för allas rätt till ett aktivt friluftsliv oavsett om det avnjuts i organiserad form eller på egen hand. Genom vårt arbete bidrar vi till ökad livsglädje, hälsa och en mer hållbar utveckling.

Bergans of Norway - Huvudsponsor
Det känns fantastiskt att Norges ledande producent av friluftsprodukter Bergans går in i ett långsiktigt samarbete och bidrar med produkter ur deras stora sortiment. Friluftsfrämjandets profilkläder tillverkas till stor del av Bergans och i min roll som Friluftsledare har jag redan blivit en stor supporter av deras otroligt höga kvalite. Endast det bästa är gott nog för norrmännen och fungerar givetvis lika bra för svenska förhållanden. Bergans of Norway är en ledande aktör inom utveckling av turutrustning och tekniska plagg. De har ett brett sortiment kläder för turer och jakt, expeditioner och fritidsbruk. Dessutom tillverkar de tält, liggunderlag, sovsäckar, ryggsäckar och Ally hopfällbara kanoter. Vi är en betydande leverantör till stora och små expeditioner runtom i världen. Bergans har en spännande och rik historia bakom sig.

outnorth

Outnorth
Outnorth bidrar med produkter ur sitt gedigna sortiment. Outnorth är en av Skandinaviens ledande nätbutiker med produkter inom friluftsliv och outdoor. Outnorth strävar efter att leverera "the best of Scandinavian Outdoor" till kunder över hela världen. Vi har anor tillbaks så långt som till 1926 men namnet Outnorth lanserades så sent som i maj 2012, då Outnet och GetOut gick samman och bildade Outnorth.

24 HOUR MEALS
Eftersom fisken i Östersjön innehåller för höga halter av både miljögifter och tungmetaller bidrar 24hmeals med all mat för äventyrsprojektet. I samarbete med Blå Band har de tagit fram de bästa frystorkade måltider på världsmarknaden. Resultatet är Outdoor Meals. Maten tillagas i en smart och hållbar förpackning med en zip-lås och användbara nivåmarkeringar på insidan.

Ursuit - Aqua Sphere
Ursuit har varit vänliga att bidrar med torrdräkt AWS Active Watersport Suit, Gore-Tex och Aqua Spheres simglasögon som kommer komma väl till pass för långa passager i Östersjön. Ursuks nuvarande lokal i Lauste i Åbo stod färdig år 2008. De strategiska måtten har töjts ut till över 2500 kvadratmeter och över 50 anställda. Trots det är grundidén som föddes år 1964 fortfarande densamma och den finns tatuerad på allt vi gör, på kvalitén och på produktutvecklingen: Ursuk säljer säkerhet som har förenats med användarkomfort i toppklass.

Brunton
Brunton bidrar med solpaneler, batteripack samt vindmätare. In 1894, D.W. Brunton created the Pocket Transit: a compact, precision compass that freed outdoorsmen from the bulky equipment of the time, and set the course we still follow: never accept, never settle. Our home and headquarters in Riverton, Wyoming, at the foot of the Wind River range, is both inspiration and proving ground for products created to that creed, made for those who overcome and achieve. The drive to excel changed everything back in 1894; it matters more today.

Primus
Primus bidrar med kök samt tillbehör. Sedan starten, för mer än hundra år sedan, har Primus varit ett begrepp för att koka, värma och lysa. Roald Amundsen hade med sig ett kök från Primus i packningen när han var den förste att nå Sydpolen den 14 december 1911. Sir Edmund Hillary och Tenzing Norgay använde Primus på Mount Everest när de nådde toppen den 29 maj 1953. Runt om i världen använder varje dag miljontals människor våra kök och lyktor. Oavsett om du behöver laga mat på Nordpolen eller i trädgården kan du lita på att Primus fungerar

Utebildarna
Utbildningsföretag där den gemensamma nämnaren är kärleken till naturen och människors utveckling. Låt oss hjälpa dig och ditt företag att ta ett steg framåt. Genom att kombinera äventyr och utbildning skapas affärsnytta. Utebildarna använder aktiviteter för att uppnå mål. Aktiviteterna har samtidigt ett värde i sig och skapar goda minnen för livet. Vi förenar nytta med nöje.

Fotograf Johan Strengberg
Fotograf Johan Strengberg kommer bidra till fotografisk domumentering av äventyret och även möta upp mig under äventyrets genomförandefas för att få till riktigt bra bilder. Han har bland annat fotograferat Eldkvarn, Johan Boding och Pugh. Johan är framför allt musikfotograf men ägnar även stor del av sin tid till motiv av djur och natur.

Dittdrag.se
Dittdrag.se är en Svensk sportfiskebutik med fiskedrag av god kvalitet till rätt pris! Besök butiken och hitta ditt favoritdrag. Vi fiskar själva med dragen!

Suunto

Suunto
Suunto bidrar med deras flaggskepp Suunto Ambit 2 HR klocka som kommer bli till stor hjälp att hitta rätt samt hålla koll på min träning. Idag är Suunto är ledande inom design och tillverkning av sportinstrument för träning, dykning, bergsbestigning, vandring, skidåkning, segling och golf. Suuntos sportinstrument har prisbelönats för sin design, precision och pålitlighet. Med hjälp av de snygga och funktionella klockorna och sportdatorerna kan idrottare på alla nivåer analysera och förbättra sina resultat. Suuntos huvudkontor ligger i Vanda i Finland och har mer än 500 anställda runt om i världen. Suuntos produkter säljs i över 100 länder.

form

form i Knivsta
form i Knivsta sponsrar hela mitt träningskoncept inför mitt äventyrsprojekt. Förutom obegränsad tillgång till deras högkvalitativa och moderna träningslokaler, deltagande i gruppträningar samt tillgång till personlig tränare, rådgivning gällande träningsupplägg, kostråd, näringslära och naprapatiska behandlingar vid eventuella skador, dessutom kommer Nikola Tramontana hjälpa till med uppföljning och tester av min personliga hälsostatus under äventyrets genomförandefas.

Leech

Leech
Leech bidrar med fyra par polariserande solglasögon. Leech is the new upcoming expert on polarized lens technology for consumers who are looking for the absolute best features in sunglasses. We have developed our polarized lenses and have done extensive research to find lenses with the best quality for all conditions, from everyday to extreme.

Crossing Boarders
Crossing Boarders har hjälp till med kunskap, texter och formulering för budskapet jämställdhet. Som progressiv organisation vill vi komma med lösningar och inte bara stå och stampa vid problemen. Vi tror att vi behöver få med alla om vi ska nå våra mål om ett jämställt och inkluderande samhälle. På samma gång som vi anser att det generella jämställdhetsarbetet måste lyftas till en högre nivå och vi jobbar med begrepp som intersektionalitet, är vi säkra på att det inte behövs göras krångligt.

Crossing Latitudes
bidrar med deras NOLS WMI WILDERNESS FIRST AID KURS (WFA 20-40 timmar)  Deras första-hjälpenkurser för vildmark är intensiva med 50% praktik och realistiska scenarier och 50% lektion och demonstration. NOLS Wilderness Medicine Institute första-hjälpenkurser fokuserar på hur vi tar hand om en person tills hjälp kommer. Vårt kursmatrial täcker patient-undersökning, ryggradsskador, skallskador, sårskötsel, benbrott, allergier och mycket, mycket mer. Efter en kurs med oss får kursdeltagare certifiering i svensk hjärt- och lungräddning och WMI’s internationella “wilderness first aid” certifiering.

Trueheading
Trueheading bidrar med elektroniska sjökort över hela Finska och Estländska kusten via deras app Seapilot, dessutom en bärbar vhf-radio samt en plb (nödsändare). True Heading AB har många års erfarenhet inom AIS och telematiktjänster. Vårt omfattande nätverk av AIS resurser ger ett litet företag bredden av ett stort. Vi har kapacitet för att uppnå komplicerade mål på ett flexibelt och kundanpassat sätt samtidigt som vi erbjuder låga kostnader och snabba resultat inom AIS området. Vi erbjuder totallösningar för AIS till våra partner och kunder på hela utbudet av våra tjänster som är av högsta kvalitet. Sedan 2011 har vi även ett dotterbolag i Holland och 2011 startades även Seapilot AB som blivit en av sveriges mest uppskattade navigationsprogram men som innehåller så mycket mer inom ramen för det vi kallar Social Boating där AIS är en viktig del.

Float Underwear
Det osannolika är faktiskt sant! Den nya tidens flytkläder! THERMOTIC Flytunderställ har hög flytkraft och är mycket varma, smidiga och otroligt lätta. För alla som vistas på eller invid öppet eller fruset vatten. Plaggen har mycket effektiva andningsegenskaper. Dvs att kondens och fukt går ut i ytterplagget. Flytunderställen fungerar utmärkt som varma thermounderkläder i alla sammanhang. Användaren väljer själv vilka ytterkläder man vill ha utanpå beroende på aktivitet - exempelvis långfärdsskridskor, snöskoter, sportfiske, garnfiske, kanot, båt, segling, under torrdräkter och vadarbyxor. etc.

Gorilla

Hefab
Hefab bidrar med reparationsutrustning i absolut toppkvalite. Gorillas produkter såsom lim, superlim, epoxy och tejp håller en klass helt för sig själv. Vi på HEFAB strävar mot att förmedla högklassiga varor från proffs till proffs.
Vi som arbetar här har verkat inom järnvarubranschen i över 20 år.

Jervenduken

Jervenduken
Att få med den multifunktionelle Jervenduken som används till allt från tarp, poncho, sovsäcksöverdrag och signalmedel blir guld värt även på Östersjön. Kolla in deras olika modeller i deras webbutik.

Knivstatryckeriet

Knivstatryckeriet
Knivstatryckeriet bidrar med tryckning av 400 flygblad som beskriver äventyrsprojektet och som kommer distribueras under Vildmarksmässan. Knivsta Tryckeri AB som grundades 1971 är en totalleverantör av ett företags behov gällande visitkort, broschyrer, brevpapper, storbildsutskrifter, skyltar, ljusskyltar, gatupratare, banderoller, vepor, posters, roll-up, bil/fönsterdekor, dekaler, kopiering i färg och svartvitt, och mycket mer.

Utveckla ditt personliga varumärke
Vi har alla ett eget personligt varumärke. Det skapas av de intryck vi ger i möten med andra människor. Av allt vi gör och allt vi säger. Varje dag. Dygnet runt. Att utveckla det personliga varumärket handlar inte bara om ytan - utseendet, bilen, prylarna. Vi måste först och främst bli medvetna om våra egna mål och värderingar. Då kan vi bygga vårt varumärke, inifrån och ut. När vi vet vad vi står för, har tydliga mål och verktyg att förmedla det till omgivningen, blir våra resultat bättre, våra beslut enklare att fatta och samarbetet med andra människor mer givande. Anna-Karin Lingham har skrivit handboken Visa ditt rätta jag - Utveckla ditt personliga varumärke för att nå dina mål och skapa mervärde för andra. Anna-Karin är varumärkeskonsult och föreläsare med många års erfarenhet av varumärkesutveckling för både företag och individer. Hon driver företaget Lingham Enterprise AB.