"Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man."

Stewart Udall

Sponsorskap erbjuds följande mervärden:

 • Jag listar alla sponsorer med logotyp, beskrivning av er verksamhet och länk till er hemsida
 • Exponering av era dekaler/logotyper som jag fäster på kläder och kajak
 • Möjlighet att få med ert varumärke i tidningar och intervjuer
 • Era produkter/loggor kommer synas i bilder och reportage, föreläsningar, bok och dokumentär
 • Produktutvärdering av era produkter under relistiska tuffa förhållanden med feedback på vad som kan förbättras
 • Stärka ert varumärke gentemot miljö
 • Tillgång till mig och det material jag sammanställer till er under äventyrets gång att fritt använda i er egen marknadsföring
 • Kontinuerliga rapporter om äventyrets framskridande som ni fritt kan använda i er egen marknadsföring
 • Olika tema föreläsningar med inriktning på inspiration, målfokusering, projektledning samt jämställdhet som jag kan hålla på era interna och externa event
 • Uppvisning av era produkter på kurser, mässor och andra event jag deltar i
 • Anordnar gärna guidade turer på event eller för olika grupper inom ert företag eller era kunder


Säkerligen finns det andra former av värden och samarbeten som lättast diskuteras fram för varje enskilt sponsorskap.

 •  

 

 

Alla sponsorer får tillgång till bildarkivet att fritt använda i sin egen marknadsföring.

Laird Stand Up Sweden
Laird Hamilton är en surflegend, träningsguru och waterman. Laird lever för havet och allt kopplat till det. Stand up paddling (SUP) är världens snabbaste växande vattensport och Laird är personen som har gjort det till vad det är idag. Med denna grund har Laird tagit fram en linje stand up paddle brädor och paddlar för alla som vill uppleva världens alla hav. Laird bidrar med brädor och paddlar till äventyret.

Friluftsfrämjandet
I min ledarroll i Friluftsfrämjandet och att jag i deras regi gått mycket kvalitativa ledarutbildningar känns det bra med det stöd jag nu erhåller från dem. Friluftsfrämjandet bidrar med produkter ur deras eget sortiment som de säljer från sin webbutik. Friluftsfrämjandet arbetar för allas möjlighet till ett aktivt friluftsliv.
Ett medlemskap i Friluftsfrämjandet stödjer vårt arbete för allas rätt till ett aktivt friluftsliv oavsett om det avnjuts i organiserad form eller på egen hand. Genom vårt arbete bidrar vi till ökad livsglädje, hälsa och en mer hållbar utveckling.

Bergans of Norway
Det känns fantastiskt att Norges ledande producent av friluftsprodukter Bergans går in i ett långsiktigt samarbete och bidrar med produkter ur deras stora sortiment. Friluftsfrämjandets profilkläder tillverkas till stor del av Bergans och i min roll som Friluftsledare har jag redan blivit en stor supporter av deras otroligt höga kvalite. Endast det bästa är gott nog för norrmännen och fungerar givetvis lika bra för svenska förhållanden. Bergans of Norway är en ledande aktör inom utveckling av turutrustning och tekniska plagg. De har ett brett sortiment kläder för turer och jakt, expeditioner och fritidsbruk. Dessutom tillverkar de tält, liggunderlag, sovsäckar, ryggsäckar och Ally hopfällbara kanoter. Vi är en betydande leverantör till stora och små expeditioner runtom i världen. Bergans har en spännande och rik historia bakom sig.

24 HOUR MEALS
Eftersom fisken i Östersjön innehåller för höga halter av både miljögifter och tungmetaller bidrar 24hmeals med all mat för äventyrsprojektet. I samarbete med Blå Band har de tagit fram de bästa frystorkade måltider på världsmarknaden. Resultatet är Outdoor Meals. Maten tillagas i en smart och hållbar förpackning med en zip-lås och användbara nivåmarkeringar på insidan.

Ursuit
Ursuit har varit vänliga att bidrar med torrdräkt AWS Active Watersport Suit, Gore-Tex som kommer komma väl till pass för långa passager i Östersjön. Ursuks nuvarande lokal i Lauste i Åbo stod färdig år 2008. De strategiska måtten har töjts ut till över 2500 kvadratmeter och över 50 anställda. Trots det är grundidén som föddes år 1964 fortfarande densamma och den finns tatuerad på allt vi gör, på kvalitén och på produktutvecklingen: Ursuk säljer säkerhet som har förenats med användarkomfort i toppklass.

SARinfo

SARinfo
SARinfo bidrar med lån av 2 st InReach Explorer för 2-vägskontakt via satelit. SARInfo Sweden har sin bas i Vallentuna men bedriver verksamhet runt om i Sverige samt några platser i övriga Europa. Vår ambition är att sprida kunskap om friluftssäkerhet och skapa förutsättningar för ett säkert friluftsliv. Är Du intresserad av nödsändare för profesionell använding, friluftsliv, jakt och båtliv, kontakta oss! I vår webshop hittar du produkter som står för kvalité och funktion. Vi arrangerar kurser samt föredrag på ämnen som friluftssäkerhet och visuell spårning. Har Du speciella önskemål inom vår verksamhet så kan vi skräddarsy en kurs eller arrangemang.