"I am always doing that which I cannot do, in order that I may learn how to do it."

Pablo Picasso

Sponsorskap erbjuds följande mervärden:

 • Jag listar alla sponsorer med logotyp, beskrivning av er verksamhet och länk till er hemsida
 • Exponering av era dekaler/logotyper som jag fäster på kläder och kajak
 • Möjlighet att få med ert varumärke i tidningar och intervjuer
 • Era produkter/loggor kommer synas i bilder och reportage, föreläsningar, bok och dokumentär
 • Produktutvärdering av era produkter under relistiska tuffa förhållanden med feedback på vad som kan förbättras
 • Stärka ert varumärke gentemot miljö
 • Tillgång till mig och det material jag sammanställer till er under äventyrets gång att fritt använda i er egen marknadsföring
 • Kontinuerliga rapporter om äventyrets framskridande som ni fritt kan använda i er egen marknadsföring
 • Olika tema föreläsningar med inriktning på inspiration, målfokusering, projektledning samt jämställdhet som jag kan hålla på era interna och externa event
 • Uppvisning av era produkter på kurser, mässor och andra event jag deltar i
 • Anordnar gärna guidade turer på event eller för olika grupper inom ert företag eller era kunder


Säkerligen finns det andra former av värden och samarbeten som lättast diskuteras fram för varje enskilt sponsorskap.

 •  

 

 

Alla sponsorer får tillgång till bildarkivet att fritt använda i sin egen marknadsföring.

Friluftsfrämjandet
I min ledarroll i Friluftsfrämjandet och att jag i deras regi gått mycket kvalitativa ledarutbildningar känns det bra med det stöd jag nu erhåller från dem. Friluftsfrämjandet arbetar för allas möjlighet till ett aktivt friluftsliv.
Ett medlemskap i Friluftsfrämjandet stödjer vårt arbete för allas rätt till ett aktivt friluftsliv oavsett om det avnjuts i organiserad form eller på egen hand. Genom vårt arbete bidrar vi till ökad livsglädje, hälsa och en mer hållbar utveckling.

Bergans of Norway
Det känns fantastiskt att Norges ledande producent av friluftsprodukter Bergans går in i ett långsiktigt samarbete och bidrar med produkter ur deras stora sortiment. Friluftsfrämjandets profilkläder tillverkas till stor del av Bergans och i min roll som Friluftsledare har jag redan blivit en stor supporter av deras otroligt höga kvalite. Endast det bästa är gott nog för norrmännen och fungerar givetvis lika bra för svenska förhållanden. Bergans of Norway är en ledande aktör inom utveckling av turutrustning och tekniska plagg. De har ett brett sortiment kläder för turer och jakt, expeditioner och fritidsbruk. Dessutom tillverkar de tält, liggunderlag, sovsäckar, ryggsäckar och Ally hopfällbara kanoter. Vi är en betydande leverantör till stora och små expeditioner runtom i världen. Bergans har en spännande och rik historia bakom sig.

24 HOUR MEALS
I samarbete med Blå Band har de tagit fram de bästa frystorkade måltider på världsmarknaden. Resultatet är Outdoor Meals. Maten tillagas i en smart och hållbar förpackning med en zip-lås och användbara nivåmarkeringar på insidan.

Melker Kayaks
Melker Kayaks vision är att designa, producera och leverera de mest prisvärda kvalitetskajakerna på markanden – i samspel med miljö, etik och ekonomi. Melker kayaks strävansmål är en helt cirkulär livscykel utan miljöpåverkan - först då har de lyckats. 

MARES
År 1949 konstruerade och tillverkade Ludovico Mares sina första masker och harpuner med en dröm och syfte i åtanke: att dela hans ohämmade passion för havet och dykning med resten av världen. Vid sin födelse var Mares bara en liten fabrik i Rapallo, men nu bara 60 år senare, dominerar det italiensk baserade företaget dykvärlden och är i bräschen för ny och innovativ dykteknik. Under de senaste sex decennierna har Mares kommit en lång väg, genom att uppnå nya mål, med dykning till nya och extrema höjder och djup. Namnet Mares representerar bara det bästa i dykprodukter. 

Visit Norway
Norges närings- och fiskedepartement har gett Innovasjon Norge ansvaret för utveckling och underhåll av Norges officiella resguide. Webbplatsens vision är att göra det enkelt att välja Norge som resmål.  Tusentals leverantörer inom den norska resebranschen representeras på webbplatsen genom innehåll som tillhandahålls av tredje part, till exempel lokala turistbyråer och marknadsföringsorganisationer.

Ursuit
Ursuit har varit vänliga att bidra med torrdräkt AWS Active Watersport Suit till min dotter, Gore-Tex som kommer komma väl till pass för ökad säkerhet när vi paddlar i Steigen, söder om Lofoten. Ursuks nuvarande lokal i Lauste i Åbo stod färdig år 2008. De strategiska måtten har töjts ut till över 2500 kvadratmeter och över 50 anställda. Trots det är grundidén som föddes år 1964 fortfarande densamma och den finns tatuerad på allt vi gör, på kvalitén och på produktutvecklingen: Ursuk säljer säkerhet som har förenats med användarkomfort i toppklass.

Laird Stand Up Sweden
Laird Hamilton är en surflegend, träningsguru och waterman. Laird lever för havet och allt kopplat till det. Stand up paddling (SUP) är världens snabbaste växande vattensport och Laird är personen som har gjort det till vad det är idag. Med denna grund har Laird tagit fram en linje stand up paddle brädor och paddlar för alla som vill uppleva världens alla hav. Laird bidrar med brädor och paddlar till äventyret.

Primus
Sedan starten, för mer än hundra år sedan, har Primus varit ett begrepp för att koka, värma och lysa. Roald Amundsen hade med sig ett kök från Primus i packningen när han var den förste att nå Sydpolen den 14 december 1911. Sir Edmund Hillary och Tenzing Norgay använde Primus på Mount Everest när de nådde toppen den 29 maj 1953. Runt om i världen använder varje dag miljontals människor våra kök och lyktor. Oavsett om du behöver laga mat på Nordpolen eller i trädgården kan du lita på att Primus fungerar.