“Never measure the height of a mountain until you have reached the top. Then you will see how low it was.”

Dag Hammarskjold

Sponsorskap erbjuds följande mervärden:

 • Jag listar alla sponsorer med logotyp, beskrivning av er verksamhet och länk till er hemsida
 • Exponering av era dekaler/logotyper som jag fäster på kläder och kanot
 • Möjlighet att få med ert varumärke i tidningar och intervjuer
 • Era produkter/loggor kommer synas i bilder och reportage, föreläsningar, bok och dokumentär
 • Produktutvärdering av era produkter under relistiska tuffa förhållanden med feedback på vad som kan förbättras
 • Tillgång till mig och det material jag sammanställer till er under äventyrets gång att fritt använda i er egen marknadsföring
 • Kontinuerliga rapporter om äventyrets framskridande som ni fritt kan använda i er egen marknadsföring
 • Olika tema föreläsningar med inriktning på inspiration, målfokusering, projektledning samt jämställdhet som jag kan hålla på era interna och externa event
 • Uppvisning av era produkter på kurser, mässor och andra event jag deltar i
 • Anordnar gärna guidade havskajakturer på event eller för olika grupper inom ert företag eller era kunder


Säkerligen finns det andra former av värden och samarbeten som lättast diskuteras fram för varje enskilt sponsorskap.

 •  

 

 

Alla sponsorer får tillgång till bildarkivet att fritt använda i sin egen marknadsföring.

Bergans of Norway - Huvudsponsor
Det känns fantastiskt att Norges ledande producent av friluftsprodukter Bergans går in i ett långsiktigt samarbete och bidrar med produkter ur deras stora sortiment. Friluftsfrämjandets profilkläder tillverkas till stor del av Bergans och i min roll som Friluftsledare har jag redan blivit en stor supporter av deras otroligt höga kvalite. Endast det bästa är gott nog för norrmännen och fungerar givetvis lika bra för svenska förhållanden. Bergans of Norway är en ledande aktör inom utveckling av turutrustning och tekniska plagg. De har ett brett sortiment kläder för turer och jakt, expeditioner och fritidsbruk. Dessutom tillverkar de tält, liggunderlag, sovsäckar, ryggsäckar och Ally hopfällbara kanoter. Vi är en betydande leverantör till stora och små expeditioner runtom i världen. Bergans har en spännande och rik historia bakom sig.

Friluftsfrämjandet - Huvudsponsor
I min ledarroll i Friluftsfrämjandet och att jag i deras regi gått många kvalitativa ledarutbildningar känns det bra med det stöd jag nu erhåller från dem. Friluftsfrämjandet arbetar för allas möjlighet till ett aktivt friluftsliv.
Ett medlemskap i Friluftsfrämjandet stödjer vårt arbete för allas rätt till ett aktivt friluftsliv oavsett om det avnjuts i organiserad form eller på egen hand. Genom vårt arbete bidrar vi till ökad livsglädje, hälsa och en mer hållbar utveckling.

Swarovski - Huvudsponsor
"Ständigt förbättra det som redan är bra" Detta har varit Swarovski Optiks motto sedan dag ett . För oss innebär detta att också överträffa våra kunders förväntningar och överraska dem gång på gång - med precision på våra produkter , med vår innovativa teknik och med vår heltäckande service.

Exclusive Adventure - Huvudsponsor
Inte som alla andra! Vi har förmånen att få ta emot dig som gäst i några av de vackraste och rikaste skogar och fjäll vi har i Sverige. Med  respekt och förståelse för naturen vill vi erbjuda er möjligheten till fantastiska naturupplevelser. Varsamhet och ödmjukhet inför naturen och de människor som bott här sen hundratals år tillbaka borgar för att ert äventyr ska bli oförglömligt för alla som deltar.
Fredrik Myhr har sedan 1991 guidat vänner och bekanta på familjen Myhrs jaktmarker i Valsjöbyn i Hotagsfjällen, norra Jämtland. Intresset för jakt i den vilda terrängen ökade med åren och i början av 2000-talet startade Fredrik Exclusive Adventure. Fokus lades tidigt på att erbjuda Exclusive Adventures gäster den bästa björnjakten i Sverige. Satsningen visade sig vara en lyckoträff. När du läser detta så har Exclusive Adventure hunnit växa till en aktad aktör som idag satsar på att erbjuda jakt och upplevelser året runt.
Jakten är som i starten ryggraden i bolaget men för att kunna stå stadigt har vi lagt till några fler ben. Grunden i det nya Exclusive Adventure är genuina naturupplevelser skog, fjäll och sjöar i Jämtland. Det innebär jakt året runt, fiske i vatten som få känner till, skräddarsydda upplevelser med bl.a. snöskor, hundspann, skoter och rally men även utbildningar inom jakt och friskvård med spetskompetens inom varje område.
Exclusive Adventures passion är att ge dig som gäst det bästa tänkbara under din vistelse hos oss. Vi hoppas därför att du kommer att trivas hos oss och väl tillbaka hemma minnas ditt äventyr med glädje.

ANARISET - Huvudsponsor
Anariset är ett samiskt företag i Anarisfjällen, strax söder om Åre, inom Tåssåsens sameby. Vi erbjuder ett bekvämt och ostört boende, väglöst vid exklusiva fjällvatten. Vi har även villa Middagsvalen för Er som vill ta bilen/skotern ända fram. Ajvin Sijte, ligger vackert och naturskönt i Vålådalens naturreservat vid Vattensjöarnas strand och byggdes från grunden 1997. Längre in i Anarisfjällen, på en liten udde i Anasjön, ligger Anasjölägret.
I anslutning till dessa smultronställen ligger några av Jämtlands finaste fiskevatten och jaktmarker. 6 km från Vålådalen och drygt 30 km från Åre, i den lilla fjällbyn Vallbo, ligger villa Middagsvalen. Här börjar skid/vandring och skoterlederna upp till Anaris/Lunndörsfjällen. En del av våra fiskevatten har alltid varit samiska husbehovsvatten och vi har anpassat fiskeuttaget över året helt efter vad våra vatten producerar. Detta har gjort att vi kan erbjuda ett naturligt fiske av mycket hög kvalité med höga snittvikter och fångstantal av både öring och röding. Här har du möjlighet att jaga älg, ripa och tjäder i jaktmarker som ser ut som det gjorde i tidernas begynnelse, så vackra att jaktresultatet blir av mindre betydelse! Att sedan förutsättningarna för att lyckas med sin jakt hos oss är de allra bästa, kan många nöjda jägare intyga! Att efter en dag i vår vackra natur, fiskandes, jagandes eller bara njutandes, få varva ner i den vedeldade bastun, är verkligen balsam för själen. Vi har allt, från enkla självhushållspaket, till färdiga konferenspaket för företag som vill konferera ostört i en unik miljö.

Primus
Sedan starten, för mer än hundra år sedan, har Primus varit ett begrepp för att koka, värma och lysa. Roald Amundsen hade med sig ett kök från Primus i packningen när han var den förste att nå Sydpolen den 14 december 1911. Sir Edmund Hillary och Tenzing Norgay använde Primus på Mount Everest när de nådde toppen den 29 maj 1953. Runt om i världen använder varje dag miljontals människor våra kök och lyktor. Oavsett om du behöver laga mat på Nordpolen eller i trädgården kan du lita på att Primus fungerar.

Brunton
In 1894, D.W. Brunton created the Pocket Transit: a compact, precision compass that freed outdoorsmen from the bulky equipment of the time, and set the course we still follow: never accept, never settle. Our home and headquarters in Riverton, Wyoming, at the foot of the Wind River range, is both inspiration and proving ground for products created to that creed, made for those who overcome and achieve. The drive to excel changed everything back in 1894; it matters more today.

Kängspecialisten
Kängspecialisten erbjuder Sveriges största sortiment av vandringskor och kängor. I deras butik på Luntmakargatan 72 får du professionell service av vår kunniga personal.

Scandinavian Safe
Scandinavian Safe bidrar med sitt säkerhetsklassade vapenskåp. Scandinavian Safe tillverkar och saluför säkerhetsskåp som är certifierade och godkända i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Scandinavian Safe stöder även insamlingsstiftelsen SverigesBarn. Scandinavian Safe AB grundades 2001. Deras vapenskåp har på kort tid blivit ett av de populäraste på marknaden. Priset, kvalitén samt standardutrustningen på Scandinavian Safes skåp har bidragit till detta.

Leech

Leech
Leech bidrar med fyra par polariserande solglasögon. Leech is the new upcoming expert on polarized lens technology for consumers who are looking for the absolute best features in sunglasses. We have developed our polarized lenses and have done extensive research to find lenses with the best quality for all conditions, from everyday to extreme.

Fishline
Fishline.se ägs och drivs av Fishline Scandinavia AB som har sitt huvudkontor i Upplands Väsby. Fishline.se siktar på att bli Sveriges ledande webbutik inom området flugfiske, självfallet till marknaden bästa priser. Sortimentet ökar ständig och vi fortsätter att växa. Fishline.se tillhandahåller ett inspirerande utbud av snygga och moderna tillbehör till huvudprodukter, på den nordiska marknaden. Fishline.se skall förse sina kunder med det senaste sortimentet av flugfiskeprodukter till marknadens bästa priser via internetbasserad detaljhandel.