Roliga sommarprylar för soliga dagar

Snart är det sommar och sol. Självklart vill du som förälder ge ditt barn en underbar sommar. Här kommer tips på bra sommarprylar för barn i alla åldrar.

Cykeln

Ett måste under sommaren är att cykla. Att göra en mysig cykelutflykt skapar minnen för livet. Om du har riktigt små barn kan du satsa på en bra cykelbarnstol, som både du och ditt barn trivs med. Ett annat tips är en cykelvagn. Då kan du enkelt både lasta barn, badkläder, passande barnmat, kaffetermos och grillkorv i cykelvagnen och cykla till er favoritstrand. Har du ett nyfött barn kan det dock vara klokt att bada hemma. Om du har större barn behöver de så egna cyklar. En ny cykel kan ibland kännas dyrt, men till det äldsta barnet kan du se det som en investering och sedan låta de yngre barnen ärva den. Tänk också på att vårda era cyklar, ta hand om kedjor och att använda bra däck. Du hittar allt för din cykel hos tooorch, som också har Pirelli Cycl-E-däck. Bra däck är en trygghet för både dig och dina barn.

Badminton

Att spela badminton en mild sommarkväll är underbart. Det som är bra med badminton är att det endast krävs att det är vindstilla. Du behöver ingen särskild bana. Även ett mindre barn har behållning av att spela badminton med mamma eller pappa. Det är mysigt att samtala och försöka klara av så många “bollar” på raken som möjligt. Satsa gärna på att köpa miljövänliga produkter, som badmintonracket, till ditt barn.

Spela tillsammans

Det finns många roliga sommarspel, som kubb, brännboll, fotboll och boccia. Det är alla spel som fungerar för hela familjen. Många gånger vill de mindre barnen vara i samma lag som en förälder eller storasyskon. Det är också spel som fungerar tillsammans med släkten och andra familjer. Det finns bra spel och leksaker till barn i alla åldrar.

pursuitx-child